Ahmadiyyah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Amir Gerakan Ahmadiyah (AAIIL): ganti isi, replaced: ananging → nanging
c (clean up, replaced: media → médhia (2) using AWB)
(→‎Amir Gerakan Ahmadiyah (AAIIL): ganti isi, replaced: ananging → nanging)
=== Amir Gerakan Ahmadiyah (AAIIL) ===
 
Gerakan Ahmadiyah (Ahmadiyah Movement) utawa Ahmadiyah Lahore ora ngenal khalifah minangka pemimpin, anangingnanging Amir sing diangkat minangka pemimpin.
 
Déné para Amir mau ya iku:
348.872

besutan