Werna wèb: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Jeneng-jeneng warna X11: ganti isi, replaced: ananging → nanging
c (clean up, replaced: dokumen → dhokumèn using AWB)
(→‎Jeneng-jeneng warna X11: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
== Jeneng-jeneng warna X11 ==
 
Minangka tambahan, sawetara warna didhefinisèkaké déning sawetara [[panjelajah wèb]] kaya [[Internet Explorer]] utawa [[Mozilla Firefox]]. Sawijining panjelajah wèb manawa ora bisa ngenali kabèh warna iki, nanging wiwit taun [[2005]] kabèh panjelajah wèb modèren ndhukung kanthi pepak warna-warna kang kadaftar. Akèh saka warna-warna iki dijupuk saka pratélan warna-warna [[X11]] kang didistribusèkaké bebarengan karo sistem [[X Window]], Werna-warna mau wis distandarisasi déning [[SVG 1.0]] lan didhukung déning agèn-agèn pangguna [[SVG Full]], anangingnanging dudu péranganing [[SVG Tiny]].
<!--
Hampir sama persis nama-nama warna seperti di atas digunakan dalam [[.net Framework]], dalam KnownColor dan enumerasi Color. Warna yang berbeda hanya DarkSeaGree yang didefinisikan sebagai 8F,BC,8B (dan bukan 8F,BC,8F).
352.737

besutan