Marmer Ireng Ashford: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Géologi: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(éjaan, replaced: werna → warna (2))
(→‎Géologi: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
== Géologi ==
Sanajan dipunnamani [[marmer]], anangingnanging watu punika sajatosipun saking [[watuan sedimen]]. Peteng, alus, watu kapur mawi karbon ingkang wonten lendhutipun, kathah [[bitumen]] ingkang ngasilaken werni klawu peteng lan éwah dados ireng lan mengkilat manawi dipunpoles. Sumber utami watuan punika saking Tambang Arrock lajeng ing taun 1832 kapanggihaken wonten ing celakipun Perkebunan Rookery,<ref name="genuki"/> dekat Ashford-in-the-Water.
 
== Teknik manufaktur ==
352.737

besutan