Bugatti Veyron: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Spésifikasi lan performa: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎Jeneng: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi)
(→‎Spésifikasi lan performa: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
 
== Spésifikasi lan performa ==
Veyron duwé mesin 16 silindher, padha karo loro pojok sempit mesin V8 sing digabungaké karo konfigurasi W.<ref name="internet1">[http://www.caranddriver.com/reviews/car/08q4/bugatti_veyron_16.4-road_test www.caranddriver.com](diundhuh 5 Agustus 2011)</ref> Saben silindher duwé papat katup kanggo sewidhak papat, anangingnanging konfigurasi V8 owah saéngga digunakaké loro camshaft overhead kanggo ndhongkrak loro bank silindher saéngga totalé dadi papat camshaft diperlokaké. Mesin diwènèhi tenaga saka [[bi-turbocharger]] lan mindhahaké 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 pasagi kanggo 86&nbsp;mm (3,4, gedhéné 4,4 in) bore lan stroke.<ref name="mobil">[http://www.topspeed.com/cars/bugatti/2011-bugatti-veyron-164-super-sport-ar93002.html www.topspeed.com](diundhuh 6 Agustus 2011)</ref>
Tranmisi kopling gandha langsung-shift gearboz dikendhalèkake komputer otomatis karo pitu rasio rodha untu, nganggo gayung magnésium ing mburi kemudhi lan wektu nggèsèré kurang luwih 150 milidetik, sing diyasa saka [[Ricardo]] Inggris ketimbang [[Borh-Warner]], sing dirancang [[DSG]] enem banteré sing digunakaké karo Marques utama [[Grup Volkswagen]].<ref name="internet1"/> Veyron bisa diobahaké ing modhus semi utawa kebak sak kebaké kanthi otomatis. Tranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000.<ref name="internet1"/> Iku uga duwé papat rodha permanèn sing nggunakaké sistem [[Traksi Haldex]].<ref name="internet1"/> Nggunakaké Michelin PAX run ban mirunggan, dirancang kanggo ngakomodhasi banteré Veyron, béya sing diandharaké kurang luwih 25.000 per sèt. Nggantiné ban mung bisa ing [[Prancis]], kanggo layanané iku mau dibutuhaké béya € 70.000.<ref name="internet1"/> Total boboté 2,034.8&nbsp;kg (£ 4486).<ref name="internet1"/> Iki ndadèkake montor kuwat kangao rasio bobot, miturut [[Volkswagen Group]], saka 446,3 tenaga jaran metrik (328&nbsp;kW; 440&nbsp;bhp). Per ton.<ref name="internet1"/>
 
352.737

besutan