Wikipedia:Bab: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Ngreksa "Wikipedia:Bab" ([Besut=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé) [Lih=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé))
c (Besutané 27.55.112.237 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra)
Tenger: Pambalèkan
c (Ngreksa "Wikipedia:Bab" ([Besut=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé) [Lih=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé)))
 
63.840

besutan