Grojogan Angel: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: bebas → bébas (2) using AWB
(→‎Réferènsi: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
c (→‎top: clean up, replaced: bebas → bébas (2) using AWB)
 
| caption = Salto Angel dideleng saka Raton
| location = [[Auyantepui]], [[Taman Nasional Canaima]], [[Venezuela]]
| type = Jatuh bebasbébas
| height = 979 m
| height_longest = 807 m
| world_rank = 1<ref>Angel Falls. (2006). Dalam ''Encyclopædia Britannica''. URL diakses 28 Juli 2006, dari Encyclopædia Britannica Premium Service: http://www.britannica.com/eb/article-9007543</ref>
}}
'''Grojogan Angel''' utawa '''Salto Angel''' [[grojogan]] tiba-bebasbébas [[Dhaptar grojogan paling dhuwuring donya|paling dhuwur ing donya]] lan nduwèni dhuwur 979 [[meter]] (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing [[Rio Caroni]], [[Taman Nasional Canaima]], [[Venezuela]].
[[Gambar:Angel falls panoramic 20080314.jpg|thumb|500px]]
== Réferènsi ==
5.601

besutan