Ikatan Kovalen: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Bagiane Ikatan Kovalen: clean up, replaced: bebas → bébas using AWB
(→‎Pembentukan Ikatan Kovalèn: éjaan, replaced: : → : (2))
c (→‎Bagiane Ikatan Kovalen: clean up, replaced: bebas → bébas using AWB)
Atom-atom pembentukanipun gadhah daya tarik ingkang boten sami kaliyan pasangan elektron. Punika kadadosan amergi bènten keelektronegatifan kalih atomipun, elektron ingkang gegayutan badhé geser ing arah atom langkung elektronegatif nyebapaken kadadosan pamisahan kutub [[positif]] lan [[negatif]].
2. Ikatan kovalen Non Polar
Titik momotan negatif [[elektron]] ingkang persakutuan berhimpit, pramila ing molekul pambentukanipun boten kadadosan momen dipol. Tuladhanipun: senyawa [[CO2]], [[O2]], [[Br2]].<ref>http://bebasbébas.vlsm.org/v12/sponsor/Sponsor-Pendamping/Praweda/Kimia/0235a%20Kim%202-12e.htm</ref>(dipununduh Tanggal 9 Oktober 2012).
 
== Cathetan suku ==
5.602

besutan