Kopi Lampung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ngombe → ngombé using AWB
(→‎Lirik: busak "bali menyang")
c (→‎top: clean up, replaced: ngombe → ngombé using AWB)
 
'''Kopi Lampung''' iku lagune [[Didi Kempot]]. Lagu ini nyaritakake wong ngombengombé kopi [[Lampung]].
 
==Lirik==
5.602

besutan