Mare, Sorong Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Mare, Sorong Selatan dipun-alihaken menyang Mare, Sorong Kidul
c (bot Menambah: id:Mare, Sorong Selatan)
c (Mare, Sorong Selatan dipun-alihaken menyang Mare, Sorong Kidul)
1.418

besutan