Teminabuan, Sorong Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Teminabuan, Sorong Selatan dipun-alihaken menyang Teminabuan, Sorong Kidul
c (Teminabuan, Sorong Selatan dipun-alihaken menyang Teminabuan, Sorong Kidul)
1.418

besutan