Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Reog → Réyog (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: Reog → Réyog (2))
}}
 
[[Gambar:Reog Ponorogo Indonésia.jpg|thumb|240px|ReogRéyog Ponorogo|ReogRéyog Ponorogo]]
'''Kabupatèn Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonésia]] katulis ''Ponorogo'') iku kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon [[Provinsi Jawa Wétan]].
Kabupatèn Ponorogo kaloka ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis kaloka teka mancaNagara.
352.737

besutan