Putih: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: netral → nétral (2) using AWB
(→‎Mumpangat: ganti isi, replaced: sakdina → sadina)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: netral → nétral (2) using AWB)
 
[[Gambar:Color icon white.svg|thumb|200px|Werna putih]]
 
'''Putih''' ya iku kagolong salah sijiné warna sajeroning [[warna]] netralnétral <ref name="buku1">[[Warna]] Dalam [[Seni rupa]].Susanto Mikke.Hal.176.Cendela.[[2001]].[[Jogjakarta]]</ref>.Werna putih ana ing njaba bunderan kulawarga warna primer, sekunder lan tersier uga bisa kalebu ing warna ''akromatik''<ref name="internet2"/>. Asring mau uga warna putih, warna kang ngadeg dhéwé sak njabané warna [[ireng]], [[abang]] lan [[biru]].Ing [[seni rupa]] warna putih kagolong warna kang bisa dipadukake karo warna liya lan mumpangaté kanggo netralake warna liyané supaya serasi utawa pantes.Werna putih akèh kang nganggep warna kang ora kagolong ing kulawarga warna,asebab bisa di campur karo warna liyané (netralnétral)<ref name="internet2"/>. Mantulé [[cahya]] putih bisa uga kacipta ing sajeroning campuran [[Spektrum optik|spektrum]] [[warna dhasar]], utawa warna [[abang]], [[ijo]], lan [[biru]], semana uga cahyané kang dikasilake.
 
== Mumpangat ==
4.016

besutan