Monokrom: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: netral → nétral using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (7))
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: netral → nétral using AWB)
 
[[File:Parrot EGA monochrome palette.png|thumb|right|Foto kang diowah dadi siji warna]]
 
'''Monokrom''' ({{lang-grc|μονόχρωμος}} ''monochromos'' kang artiné "siji warna") ya iku istilah kang kanthi umum bisa diartekake ing sajeroning lukisan, rekaman, utawa foto kang ngandut sakwerna, utawa [[cahya]] ngandut salah sijiné warna.<ref>{{citation | title = Merriam-Webster Online Dictionary | chapter = monochrome | year = 2009 | url = http://www.merriam-webster.com/dictionary/monochrome | accessdate = 2009-10-16}}</ref> Cahya monokrom bisa digolongake cahya kang duwé siji arah. Objek utawa gambar kang duwé sipat monokrom autawa sakwernabisa digolongake ing gradasi kulawarga (siji warna) [[warna]] utawa [[rona]]. Gambar monokrom kang ngandut warna netralnétral ya iku warna kang duwé [[skala klawu]] utawa [[ireng putih]].
 
==Cathetan sikil==
4.016

besutan