Karnivora: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: herbivora → hèrbivora using AWB
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, kewan → kéwan)
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: herbivora → hèrbivora using AWB)
 
== Uga delengen ==
* [[herbivorahèrbivora]]
* [[omnivora]]
 
4.016

besutan