Warigaluh: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Tegesing tembung-tembung: ganti isi, replaced: berkembang → tumuwuh
(→‎Tegesing tembung-tembung: éjaan, replaced: negara → nagara (2), sederhana → prasaja)
(→‎Tegesing tembung-tembung: ganti isi, replaced: berkembang → tumuwuh)
| nagari tumuwuh
| nagara tumuwuh
| style="font-style: italic;" | nagara berkembangtumuwuh
| style="font-style: italic;" | [[:en:developing country|developing country]]
|-
352.737

besutan