Panci: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré
(→‎top: éjaan, replaced: antarane → antarané, nduwèni → duwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré)
[[Gambar:Copper-saucepot.jpg|thumb|Panci saka [[tembaga]] nganggo kuping ing sisine.]]
'''Panci''' ya iku piranti masak sing digawé saka [[logam]] ([[alumunium]], [[baja]], lsp) lan bentukédhapuré [[silinder]] utawa cilik ing pérangan ngisoré <ref>http://www.artidefinisi.com/2012/08/pengertian-panci.html</ref>. Panci bisa duwé gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan racaké minangka masak banyu, sayur sing ana duduhé. Ukuran panci racaké dinyatakné nganggo [[volume]]né (racaké antarané 1-8 [[liter]])<ref>http://artikata.com/arti-343480-panci.html</ref>.
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan