Temulawak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Morfologi: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré (3)
(→‎Komponèn Rimpang Temulawak: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, - → - (13), - → - (13))
(→‎Morfologi: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré (3))
* Kembang
 
Temulawak duwé [[kembang]] sing bentukédhapuré nggrombol, cendhak lan amba, wernané [[putih]] utawa kuning tuwa lan bongkot kembangé wernané ungu.<ref name="internet3"/> Kembang majemuk bentukédhapuré ''bulir'', bunder dawa, dawané 9–23&nbsp;cm, ambané 4–6&nbsp;cm. Kembang thukul kanthi cara giliran saka kantong-kantong godhong pengayom sing gedhé lan manéka warna ukurané uga wernané.<ref name="internet3"/> Mahkota kembang wernané abang, bentukédhapuré [[tabung]] (silinder) kanthi dawa 4,5&nbsp;cm, mekrok ing wayah ésuk lan alum nalika soré.<ref name="internet3"/>
 
== Fisiologi ==
351.333

besutan