Rambutan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré
(ganti isi, replaced: ananging → nanging (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré)
 
Wit rambutan dhuwuré bisa nganti 20 [[mèter]] lan duwé ''kenopi'' kang nggrembuyeng.<ref name="internet2"/> Wit rambutan kalebu [[wit]] kang gédhé lan cendhék.<ref name="internet2"/> Kulit wit lan pangé wernané [[soklat]] [[tuwa]] lan ana putih-[[putih]] [[cilik]] ing kulite.<ref name="internet2"/> [[Godhong]] rambutan ambuné rada [[wangi]], godhongé rada lunyu lan duwé [[wulu]] sithik.<ref name="internet2"/> Kembang rambutan ana kang diarani [[kembang]] lanang lan kembang wédok.<ref name="internet2"/> Rambutan merlokaké [[kéwan]] kaya [[srangga]] kanggo ''penyerbukan''.<ref name="internet2"/>
[[Woh]] rambutan bentukédhapuré ''bujur'' utawa ''lonjong'' meh [[bunder]] lan ukurané kurang luwih 5 [[cm]].<ref name="internet2"/> Rambutan mateng kurang luwih 100 nganti [[130]] dina sawisé ngembang.<ref name="internet2"/>
== Nandur ==
Wit rambutan bisa ditandur nganggo ''sistem tiga segi sama'', ''empat segi sama'' utawa ''sistem sesiku keluang''.<ref name="internet2">[http://www.deptan.go.id/tampil.php?page=kelembagaan&id=32 deptan.go.id](dipunundhuh tanggal 1 Mèi 2011)</ref> Jarang nandur wit rambutan ya iku [[9]] [[m]] x 9 m x 9 m.<ref name="internet2"/> Kanggo nggemburaké [[lemah]] bisa ditindakaké ing awal mangsa udan.<ref name="internet2"/> Kanggo wit kang wis tuwa ya iku 3-4 minggu sawisé ngembang.<ref name="internet2"/> Ing sakupéngé [[wit]] rambutan bisa digemburaké lemahé tujuwané kanggo nyuburaké lan hawa kang ngandhut nutrisi bisa mlebu.<ref name="internet2"/> Pengapuran bisa dilaksenakaké yèn [[pH]] tanah kurang saka 4,5.<ref name="internet2"/>
352.730

besutan