Nissan Silvia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré (2)
(ganti isi, replaced: ananging → nanging (3), Ananging → Nanging (2))
(ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré (2))
 
== Generasi kang kaping telu (1979-1983) lan 240RS (1983-1985) ==
Kanthi platform S110, Silvia lan Gazelle nduwéni wujud [[kothak]] nanging elegan.<ref name="internet1"/> Uga ana kang bentukédhapuré ''Hardtop Coupe'' kanthi lawang kang cacahé loro lan ''Hatchback Coupe'' kanthi [[lawang]] kang cacahé telu.<ref name="internet1"/>
 
=== Nissan 240RS ===
 
== Generasi kang kalima (1989-1994) lan 180SX (1989-1998) ==
Ana telu wujud dhasar kang digawé ing platform S13 ya iku Coupe, Fastback, lan Convertible.<ref name="internet1"/> Modhél kang unik ya iku Sileighty ya iku Fastback kang nggunakaké pérangan ngarep kanthi wujud [[Silvia Coupe]] lan lampu ngarep kang bentukédhapuré kothak.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan