Strasbourg: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tembok → témbok
(→‎Toponymy (Ilmu nama Papan): ganti isi, replaced: ananging → nanging (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: tembok → témbok)
Kawontenan sapérangan lembaga nasional misuwur, kados ta [[Teater Nasional Strasbourg|Teater Nasional]], kaliyan [[Kapustakan Nasional lan Universitas (Strasbourg)|Kapustakan Nasional lan Universitas]] lan [[National Rhine Opera]] ndadosaken kutha punika minangka punjer budaya ingkang wigati.
 
Strasbourg ugi minangka kutha pelajar ingkang ageng, [[Universitas Strasbourg|Universitas]], sekolah ageng ([[Cuej]], [[École nationale d'administration (France)|ENA]], [[Sciences Po Strasbourg]], [[INSA de Strasbourg]], [[International Space University]], [[ESBS]], [[ECAM]] Strasbourg Europe, [[ENGEES]], [[EOST]], [[École européenne de chimie, polymères et matériaux|ECPM]], [[Télécom Physique Strasbourg]], [[ENSIIE]] lsp.) wujud sawijining universitas utama ingkang kagungan taraf tingkat internasional. 20% mahasiswa asing ingkang asalipun langkung saking satunggal atus nagara.<ref name="Chiffres-clés des universités d'Alsace 2007-2008">[http://www.unistra.fr/uploads/media/chiffres2007-08.pdf Les chiffres-clés des universités d'Alsace 2007-2008]{{pdf}}, sur le site de l'[[Université de Strasbourg]]. Kaundhuh tanggal 8 April 2013.</ref> Universitas majang 18 [[Pamenang Nobel]] ing temboktémbok, inggih punika panampa méka tènder kanggé invèstasi mangsa ngajeng, ingkang ndadosaken universitas punika minangka universitas unggulan wonten ing bab pendidikan tinggi lan panalitèn ing donya.<ref>[http://www.unistra.fr/index.php?id=57 Une identité forte], sur le site de l'[[Université de Strasbourg]]. Kaundhuh tanggal 8 April 2013.</ref>{{,}}<ref>[http://www.unistra.fr/index.php?id=8501 Investissements d'avenir], sur le site de l'[[Université de Strasbourg]]. Kaundhuh tanggal 8 April 2013.</ref>.
 
== Toponymy (Ilmu nama Papan) ==
352.737

besutan