Kastil Hiroshima: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Konstruksi: ganti isi, replaced: tembok → témbok (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
(→‎Konstruksi: ganti isi, replaced: tembok → témbok (2))
 
== Konstruksi ==
Astana Hiroshima punika kabangun ing nginggiling lemah delta ingkang lembek, distribusi bobot temboktémbok watu ingkang kedah rata punika ngginakaken tèhnik mirunggan. Bangunan astana ingkang asli kabangun saking [[kayu]] lan kapungkasan kirang langkung taun 1592 utawi taun 1599. Lantai nginggil temboktémbok [[watu]] yasan Honmaru ingkang kapérang dados 2 ingkat punika ambrol amargi perbaikan déning Fukushima Masanori. Asiling perbaikan ingkang gagal punika taksih saged dipunpirsani sapunika.
 
== Bangunan ingkang wonten sapunika ==
352.737

besutan