Serat Kalatidha: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎''Serat Kalatidha'' ing Leiden: ganti isi, replaced: tembok → témbok
(→‎Tèks: tembung, replaced: beda → béda, Beda → Béda (2))
(→‎''Serat Kalatidha'' ing Leiden: ganti isi, replaced: tembok → témbok)
{{col-end}}
== ''Serat Kalatidha'' ing Leiden ==
''Serat Kalatidha'' misuwur banget nganti tekan kutha [[Leiden]], Walanda. Ing kéné pethikan saka ''Serat Kalatidha'' sinurat ing sawijining temboktémbok omah.
 
<gallery>
352.737

besutan