Mare, Sorong Kidul: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
jv, tidy
c (Mare, Sorong Selatan dipun-alihaken menyang Mare, Sorong Kidul)
(jv, tidy)
{{Kecamatan
{{kecamatan
| kecamatan=Mare
| tipe_dati2=KabupatenKabupatèn
| dati2=Sorong SelatanKidul
| jeneng_camat=---
| jembar=---
| penduduk=---
| jml_desa=---/---
|}}
 
'''Distrik Mare''' iku salah sijining [[distrik]] (setingkat karo [[kecamatan]]) neng [[KabupatenKabupatèn Sorong SelatanKidul]] provinsi [[Papua BaratKulon]].
== Pambuka ==
'''Distrik Mare''' iku salah sijining [[distrik]] (setingkat karo [[kecamatan]]) neng [[Kabupaten Sorong Selatan]] provinsi [[Papua Barat]].
 
== DesaDésa/Kelurahan ==
 
{{Kabupatèn Sorong Kidul}}
{{Papua Kulon}}
{{Rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[KabupatenKabupatèn Sorong SelatanKidul]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Sorong Kidul]]
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Sorong Selatan]]
 
[[Category:Kabupaten Sorong Selatan]]
 
[[id:Mare, Sorong Selatan]]
1.418

besutan