Klompok dolanan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
(→‎top: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan)
 
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''KlompokGolongan dolanan''' ([[Basa Indonésia]]: ''Kelompok bermain'') inggih punika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB punika dipunajak dolanan kaliyan nembang. Kegiatan wonten kelompok dolanan uga ngasah ketrampilan siswa.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan