Sekolah dhasar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2)
(→‎Permasalahan: éjaan, replaced: - → -)
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2))
* [[Pratélan sekolah dhasar swasta ing Indonésia]]
* [[Madrasah ibtidaiyah]]
* [[KlompokGolongan belajar|KlompokGolongan belajar Paket A]]
 
{{Sekolah Dhasar}}
348.872

besutan