24 Juli: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan)
 
* '''[[1911]]'''-Arkeolog [[Hiram Bingham III]] manggih kitha Inca [[Machu Picchu]].
* [[1969]] – [[Program Apollo]]: ''[[Apollo 11]]'' ndharat kanthi wilujeng wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* [[1972]] – [[KlompokGolongan Bugojno]] dipuncepeng déning aparat kaamanan [[Yugoslavia]].
* [[1990]] – Pasukan [[Irak]] milai mbanjiri tapel wates [[Kuwait]]-[[Irak]].
 
348.872

besutan