Solanales: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan)
'''Solanales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing kalebu sajeroning klad [[euasterids I]], [[asterids]], [[core eudicots]], [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Asteridae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
[[Familia|Suku]]-suku ing ngisor iki arupa anggota bangsa iki miturut [[KlompokGolongan Filogeni Tetanduran Ngembang]] (APG):
 
* Suku [[Solanaceae]] (suku terong-terongan; nyakup Nolanaceae)
352.737

besutan