Sekolah menengah pertama: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2)
c (→‎top: éjaan, replaced: Kutha Yogyakarta → Kutha Ngayogyakarta using AWB)
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2))
* [[Pratélan sekolah menengah pertama swasta ing Indonésia]]
* [[Madrasah tsanawiyah]]
* [[KlompokGolongan belajar|KlompokGolongan belajar Paket B]]
 
[[Kategori:Pendidikan umum]]
352.737

besutan