Canberra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Dhémografi: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (2))
(→‎Dhémografi: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan)
 
== Dhémografi ==
[[Gambar:Sheep's statue in Canberra.JPG|thumb|left|Reca wedhus gibas ing kutha Canberra]]
Ing taun [[2003]], sing ndunungi Canberra gunggungé ana 323.004 jiwa kanthi kapadhetan 401 jiwa/km², kagolong padhet dibandingaké karo kutha-kutha liyané ing [[Australia]]. [[Sensus]] taun [[2001]] nuduhaké yèn 1,2% sing ndunungi Canberra iku wong-wong Aborijin, déné 21,6% imigran kang lair ing sanjabané Australia. KlompokGolongan pendhatang gedhé dhéwé ya iku saka nagara-nagara [[Basa Inggris|abasa Inggris]], kang paling akèh [[Karajan Manunggal]] lan [[Niu Selan]]. Imigran-imigran liya uga teka saka [[Jerman]], [[Sekotlan]], [[Itali]], lan [[Vietnam]].
 
Padunung Canberra akèh-akèhé isih enom lan duwé pendhidhikan. Umur rata-rata sing ndunungi ya iku 32 taun lan sing ndunungi kang umur sakdhuwuré 65 taun cacahé 8,3%. Basa ibu kang paling umum ya iku [[basa Inggris]] nanging panggunaan basa liyané kaya [[basa Tionghoa]], [[basa Itali|Itali]], lan [[Basa Kroasia|Kroasia]] uga lajim dipigunakaké.
352.737

besutan