29 April: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal)
 
{{Berita
| tgl = 29 April 2011
| ber = [[Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton|Pawiwahan]] [[William Arthur Philip Louis|Pangéran William]] saking Karajan Manunggal Raya lan [[Kate Middleton]] kalaksanan ing Gréja [[Westminster Abbey]], [[London]], Inggris.
| HU = y
| gbr = William and Kate wedding.jpg
352.737

besutan