31 Agustus: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal
(éjaan, replaced: - → - (2), - → - (2), Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal)
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1957]]-[[Malaysia]] mardika saking [[Karajan Manunggal Raya]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan