3 Fèbruari: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: angkasa → akasa
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: angkasa → akasa)
 
* '''[[1468]]'''-[[Johann Gutenberg]], pangripta mesin pangecapan Jerman (miyos kirang langkung [[1390-an]]) séda.
* '''[[1969]]'''-Ing [[Kairo]], [[Yasser Arafat]] dipunlantik minangka pamimpin [[PLO]] ing [[Dewan Nasional Palestina]].
* '''[[1984]]'''-[[Pesawat ulang-alik]] [[Challenger]] dipunluncuraken ing misi [[luar angkasaakasa]] kaping sedasa.
* '''[[1989]]'''-[[Pieter Willem Botha|P.W. Botha]] ngunduraken dhiri saking pucuk pimpinan parté lan ugi kaprésidhènan [[Afrika Kidul]].
 
348.872

besutan