Zathura: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
(→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa (2))
 
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika filem ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang déning [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis filem [[Jumanji]].
Zathura piyambak gadhah carita kados juru main ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasaakasa. Carita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocog. Kekalihipun gadhah papan dolanan Zathura ing griya bapakipun.
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Nanging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasaakasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai déning [[Jon Favreau]].<ref>[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Profil saking Film Zathura ==
352.737

besutan