Valentina Tereshkova: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa
(→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: angkasa → akasa)
 
[[Gambar:Soviet Union-1963-Stamp-0.10. Valentina Tereshkova.jpg|thumb|right]]
'''Valentina Vladimirovna Tereshkova''' ([[basa Rusia]]: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku [[kosmonot]] wanita [[Uni Soviet]] sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar angkasaakasa kanthi migunakaké [[Vostok 6]] ing taun [[1963]]. Valentina dilaiarké ing [[Bolshoye Maslennikovo]], sawijining désa cilik ing [[Yaroslavl Oblast]], [[Rusia]] tanggal [[6 Maret]] [[1937]].
 
[[Kategori:Lair 1937]]
352.737

besutan