Rambut: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pérangan-pérangan rambut: ganti isi, replaced: bagean → pérangan
c (→‎Pérangan-pérangan rambut: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB)
(→‎Pérangan-pérangan rambut: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
 
== Pérangan-pérangan rambut ==
* ''Hair shaft'' utawa batang rambut ya iku bageanpérangan rambut kang metu saka lan ana ing sakduwuré kulét.<ref name="internet1" />
* ''Arrector pili muscle'' utawa otot ''areaktor pili'' ya iku otot cilik kang nèmpèl ing ''folikel'' rambut.<ref name="internet1" />
* ''Sebaceous gland'' utawa ''kelenjar lenga'' ya iku [[kelenjar micrisopik]] kang fungsiné ngetokaké ''sebum'' (lenga) lan uga kanggo nglindungi saka kuman.<ref name="iternet1" />
352.737

besutan