Gendéra Curaçao: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan
(→‎top: éjaan, replaced: serta → sarta)
(→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
[[Gambar:Flag of Curaçao.svg|thumb|right|250px|Bendera Curaçao]]
'''[[Gendéra]] [[Curaçao]]''' kanthi warna biru uga [[garis]] kuning kang malang ing sakngisoré garis tengal lan loro [[bintang [[putih]] cacahé pucuk ana lima utawa asring kanthi sesebutan gendéra utawa kanton. [[Biru]] pralambang [[segara]] lan [[langit]] (bageanpérangan ngisor lan dhuwur) kang di pisahake déning garis kuning wujud [[srengéngé]] kang nyinari [[pulo]].Loro bintang gambarake [[Curaçao]] lan [[Klein Curaçao]], uga 'tresna lanKasenengan'. Lima pucuk ing saben bintang nandakake lima [[bawana]] asal pendhudhuk Curaçao.
 
Garis kang malang duwé rasio 5:1:2. Bintang-bintangé duwé garis tengah ''(diameter)'' 1/6 lan 2/9 dhuwur gendéra. Diameter bintang kang cilik ya iku 1/6 dhuwur gendéra saka pucuk kiwa lan ndhuwur, sarta diameter bintang kanthi gedhé 1/3 saka pucuk kiwa lan kuningé Warna birunya [[Pantone]] 280lan Pantone 102<ref name="name:Flags1">[http://fotw.net/flags/an-cu.html Flags of the World].</ref>.
352.737

besutan