Awu vulkanik: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
Awu vulkanik béda karo awu biyasa.<ref name="internet2"/> Awu vulkanik wujudé luwih lembut tinimbang awu biyasa.<ref name="internet2"/> Saliyané iku warna awu vulkanik béda karo awu biyasa, warnané awu vulkanik klawu (klawu).<ref name="internet2">[http://bandung.detik.com/read/2010/11/06/135333/1488211/486/abu-vulkanik-yang-kena-mata-bisa-timbulkan-pedih Abu Vulkanik yang kena Mata Pedih]</ref>
 
Ing [[Indonesia]] panggonan kang akèh awu vulkanike iku panggonan kang cedhak karo gunung geni kang isih aktip.<ref name="internet1"/> Laladan kang akèh awu vulkanike contoné ing [[Jawa]] bageanpérangan lor, [[Sumatera]], [[Bali]], [[Lombok]], [[Halmahera]], lan [[Sulawesi]].<ref name="internet1"/> Jawa lan Sumatera duwé gunung geni paling akèh, mula panggonan kang ngandhung awu vulkanise uga paling amba.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan