10 Oktober: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: musim → mangsa
(éjaan, replaced: - → - (10), - → - (10), Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
 
* '''[[1780]]'''-[[Topan]] ageng niwasaken 20.000-30.000 jiwa ing kawasan [[Karibia]].
* '''[[1938]]'''-[[Perang Donya II]]: [[Jerman]] nyaplok wewengkon [[Sudetenland]] saking [[Cekoslowakia]].
* '''[[1964]]'''-[[Olimpiade]] [[musimmangsa panas]] [[1964]] dipunbikak ing [[Tokyo]], [[Jepang]].
* '''[[1970]]'''-[[Fiji]] pikantuk kamardikanipun.
* '''[[1979]]'''-[[Permainan]] [[Pac-Man]] dipunrilis ing [[Jepang]] déning [[Namco]].
348.872

besutan