Morgan De Sanctis: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
(→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
 
'''Morgan De Sanctis''' (lair [[26 Maret]] [[1977]] ing [[Guardiagrele]], [[Provinsi Chieti|Chieti]]) ya iku salah sijining juru main [[bal-balan]] sing kebangsaané [[Italia]], sing main ing posisi [[kiper]]. Panjenengané main kanggo [[S.S.C. Napoli|Napoli]] sapropirané sempet main kanggo [[Tim nasional bal-balan Italia|tim nasional Italia]].<ref>{{cite news|url=http://www.sscnapoli.it/client/render.aspx?root=707&fwd=2599&content=0|title=Napoli, ufficializzato De Sanctis|date=24 July 2009|accessdate=2009-07-25|publisher=SSC Napoli|language=Italian}}</ref><ref>{{cite web|url=http://www.tas-cas.org/d2wfiles/document/4767/5048/0/Award%202145-6-7%20_internet_.pdf|title=FINAL AWARD – 2145-2146-2147 Sevilla FC SA/Morgan de Sanctis/Udinese Calcio S.p.A.|date=28 February 2007|accessdate=10 May 2011|work=CAS}}</ref>
 
Sawisé telung [[taun]] main kanggo tim Seri B [[Pescara Calcio|Pescara]], De Sanctis dadi cadangan ing tim raksasa Seri A [[Juventus F.C.|Juventus]]. Panjenengané mung main ping telu ing rong musimmangsa, sadurungé pindah ing Udinese [[taun]] [[1999]]. Sawisé rong taun dadi cadangan ing [[Friulli]], akhiré panjenengané kasil ngrebut posisi [[kiper]] utama. Panjenengané gagal mangkat ing [[Piala Donya FIFA 2006]] amarga ing menit-menit pungkasan kalah saingan karo [[kiper]] [[Livorno]], [[Marco Amelia]].
 
==Réferènsi==
352.737

besutan