Gerty Cori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: musim → mangsa
(→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
 
== Taun-taun pungkasan ==
Nalika musimmangsa panas [[1947]], piyambakipun wiwit ngraosaken gejala [[Myelofibrosis]], lelara penyempitan [[balung]] ingkang jarang kadadosan. Antawis 10 taun piyambakipun nerusaken karyanipun, ngalami mumet nanging boten purun mungkasi kegiyatan laboratoriumipun. Nalika [[26]] [[Oktober]] [[1957]], piyambakipun sééda akibat [[gagal ginjal]].
 
== Trivia ==
352.737

besutan