Jawa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ngliputi → ngambah using AWB
(→‎Kagunan lan Budaya: ganti isi, replaced: Tari → Jogèd (4))
c (→‎top: clean up, replaced: ngliputi → ngambah using AWB)
|}
 
'''Jawa Wétan''' ([[basa Indonésia]]: ''Jawa Wétan'') iku provinsi ing [[Indonésia]]. Provinsi iki anané ing ujung [[wétan]] [[Pulo Jawa]] lan uga ngliputingambah [[Pulo Madura]] lan [[pulo Bawéan]]. [[Kutha krajan]] provinsi iki ya iku kutha [[Surabaya]] sing uga kutha gedhé kaping 2 ing Indonésia.
 
== Sajarah ==
5.601

besutan