Présidhèn Républik Indonésia: Béda antara owahan

→‎Panguwasa, kuwajiban, lan hak-hak: ganti isi, replaced: liyane → liyané (3)
c (→‎Buyaran: clean up, replaced: sawise → sawisé using AWB)
(→‎Panguwasa, kuwajiban, lan hak-hak: ganti isi, replaced: liyane → liyané (3))
* Pesawat Saka Peraturan Pemerintah
* Milih lan ngilangi [[Kamentrian Indonésia|mentri]]
* Wara-wara perang, nggawé tentrem negari karo negara-negara liyaneliyané karo persetujuan PARLEMEN
* Nggawé liyané perjanjian internasional karo persetujuan PARLEMEN
* Ngumumaké negara saka bebaya.
* Angkat utusané lan consuls. Ing ngangkat saka duta, Présidèn saka anggit saka DPR
* Nampa panggonan seko saka utusané saka ing negara liyaneliyané karo anggit saka DPR.
* Mènèhi clemency lan papan pemulihan karo manungsa waé kanggo wawasan saka [[Mahkamah Agung Republik Indonesia|Pengadilan Supreme]]
* Mènèhi pangapuranéng, amnesty lan penghancuran saka anggit saka DPR
* Mènèhi judhul, patut, lan tandha kehormatan liyaneliyané sing diatur déning HUKUM
* Inaugurating anggota [[Badan Pemeriksa Keuangan|saka audit papan]] iku dipilih déning PARLEMEN karo anggit [[Dewan Perwakilan Daerah|saka Daerah Wakil Pbb]]
* Nemtokake katetepan saka calon ngajokaké déning [[Komisi Yudisial|Hukum Komisi]] lan diijinaké déning house
348.872

besutan