Otolaringologi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ngobati → nambani
c (→‎Pratélan lelara sing kerep ing pérangan Otolaringologi:: clean up, replaced: media → médhia using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: ngobati → nambani)
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kadhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan ngobatinambani lelara [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing Indonésia, cawang kadhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.
 
Otolaringologi dumadi saka sawetara cawang ya iku:
352.737

besutan