Gerty Cori: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: gejala → tandha-tandha
(→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
(→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: gejala → tandha-tandha)
 
== Taun-taun pungkasan ==
Nalika mangsa panas [[1947]], piyambakipun wiwit ngraosaken gejalatandha-tandha [[Myelofibrosis]], lelara penyempitan [[balung]] ingkang jarang kadadosan. Antawis 10 taun piyambakipun nerusaken karyanipun, ngalami mumet nanging boten purun mungkasi kegiyatan laboratoriumipun. Nalika [[26]] [[Oktober]] [[1957]], piyambakipun sééda akibat [[gagal ginjal]].
 
== Trivia ==
352.737

besutan