Strasbourg: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kabudayan: ganti isi, replaced: inkang → ingkang
(ganti isi, replaced: musim → mangsa (7))
(→‎Kabudayan: ganti isi, replaced: inkang → ingkang)
== Kabudayan ==
Strasbourg inggih punika salah satunggaling lembaga musik lan drama tingkat internasional, ingkang kapérang saking:
* [[Orchestre philharmonique de Strasbourg]], inkangingkang madeg ing taun [[1855]], inggih punika salah satunggaling orkèstra simponi ingkang tuwa dhéwé wonten ing [[Éropah Barat]].
* [[Opéra national du Rhin]]
* [[Théâtre national de Strasbourg]]
352.737

besutan