Anuskha Sharma: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Karir Anuskha Sharma: ganti isi, replaced: tentara → bala
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
(→‎Karir Anuskha Sharma: ganti isi, replaced: tentara → bala)
 
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhah rupa ingkang ayu, ingkang main ing filem déning [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kulawarga [[tentarabala]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
352.737

besutan