Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Perdu mawa Wujud Struktural Botani: ganti isi, replaced: nggambarake → nggambaraké
(→‎Perdu mawa Wujud Struktural Botani: éjaan, replaced: - → -)
(→‎Perdu mawa Wujud Struktural Botani: ganti isi, replaced: nggambarake → nggambaraké)
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
Ana ing ngèlmu botani lan ékologi, perdu luwih mirunggan minangka nggambarakenggambaraké struktur fisik tartemtu utawa wujud tanduran kayu kang dhuwure kurang saka 8 mèter.<ref name="internet1"/>
 
Tuladhané, sistem deskriptif kang kajupuk ing [[Australia]] adhedasar ing karakteristik struktural miturut tukule lan wujudé, ditambah dhuwur lan cacahé godhong kang nutup lapisan paling dhuwur utawa spésies dominan.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan