Kuran: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Peranganing Al Qur'an: ganti isi, replaced: Perangan → Pérangan
(→‎Peranganing Al Qur'an: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎Peranganing Al Qur'an: ganti isi, replaced: Perangan → Pérangan)
Manawi dipilah saking panggènan tumurunipun, Al Qur'an dipunpilah dados kalih: Surat-surat makkiyah lan Madaniyah. Surat Makkiyah inggih punika surat kang wahyune tumurun nalika ing Mekkah, déné Madaniyah tumurun ing Madinah. Umumipun, surat Madaniyah langkung dawa tinimbang Makkiyah.
 
Ing pamilahan liyané, Al qur'an dipunpilah dados 30 pérangan kanthi dawaning wos ingkang sami. PeranganPérangan-pérangan punika sinebut jus. Pamilahan punika kanggé nggampilake manawi badhé maos AL Qur'an ing wektu satunggal wulan (30 dina).
 
Wonten malih pamilahan kanthi ngrujuk dawa-cekakeipun:
352.737

besutan