Daniel Parejo: Béda antara owahan

542 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
mbesut sithik supaya bisa mlebu kategori
(ngedhit bahasa ~ ngoko kabeh)
(mbesut sithik supaya bisa mlebu kategori)
{{Infobox football biography|name=Dani Parejo|image=Dani Parejo.jpg|image_size=200px|caption=Parejo playing for [[Valencia CF|Valencia]] in 2015|fullname=Daniel Parejo Muñoz|birth_date={{birth date and age|1989|4|16||df=y}}|birth_place=[[Coslada]], Spain|height={{convert|1.82|m|ftin|0|abbr=on}}|position=[[Midfielder#Central midfielder|Midfielder]]|currentclub=[[Valencia CF|Valencia]]|clubnumber=10|youthclubs1=[[CD Coslada|Coslada]]|clubs1=[[Real Madrid Castilla|Real Madrid B]]|youthyears1=1998–2000|youthclubs2=Espinilla|youthyears2=2000–2003|youthclubs3=[[Real Madrid C.F.|Real Madrid]]|youthyears3=2003–2006|years1=2006–2008|caps1=37|goals1=11|clubs2=[[Real Madrid C.F.|Real Madrid]]|years2=2008–2009|caps2=5|goals2=0|clubs3=→ [[Queens Park Rangers F.C.|Queens Park Rangers]] (loan)|years3=2008|caps3=14|goals3=0|clubs4=[[Getafe CF|Getafe]]|years4=2009–2011|caps4=64|goals4=9|clubs5=[[Valencia CF|Valencia]]|years5=2011–|caps5=191|goals5=33|nationalteam1=[[Spain national under-19 football team|Spain U19]]|nationalyears1=2007–2008|nationalcaps1=13|nationalgoals1=3|nationalteam2=[[Spain national under-20 football team|Spain U20]]|nationalyears2=2009|nationalcaps2=11|nationalgoals2=1|nationalteam3=[[Spain national under-21 football team|Spain U21]]|nationalyears3=2008–2011|nationalcaps3=19|nationalgoals3=5|club-update=9 December 2017}}'''Daniel "Dani" Parejo Muñoz''' (lair tanggal 16 April 1989) ya iku [[Bal-balan|pemain bal-balan]] profesional spanyol sing main kanggo [[Valencia CF]] minangka [[Gelandhang (bal-balan)|gelandang tengah]].
'''Daniel "Dani" Parejo Muñoz''' (lair tanggal 16 April 1989) ya iku [[Bal-balan|pemain bal-balan]] profesional Spanyol sing main ing klub [[Valencia CF]] lan dadi pemain [[Gelandhang (bal-balan)|gelandang tengah]].
 
Sawisé miwiti metukariré ing klub [[La Liga]] [[Real Madrid CF|Real Madrid]], kang pisanan digawé jenengbanjur ing [[La Liga]] karoklub [[Getafe CF|Getafe]]. DitransferTaun kanggo2011 dhèwèké pindhah menyang [[Valencia CF|Valencia]]. ingDhèwèké 2011,wis panjenenganipunnglakoni tindak238 tetandhingan ing kanggoklub katoniki ing 238Kompétisi resmi[[Liga gameUtama kanggo terakhir klub;Inggris]]. kangParejo uga kompetisipernah nggabung ing Inggris, karoklub [[Queens Park Rangers]].<ref name="chafid123">[https://www.bola.net/profile/dani_parejo/index.html|Daniel Parejo](dipunundhuh tanggal 28 Januari 2018)</ref>
Parejo wis nglakoni 43 tetandhingan mbéla timnas Spanyol lan nyethak sangang gol.
 
Antarané kabeh tingkat muda , Parejo menang 43 kapital kanggo [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lan ngetung sangang gol.
 
== Klub karir ==
 
=== Real Madrid ===
Lair ing kutha [[Coslada]], Komunitas [[Madrid]], [[Spanyol]] Parejo anakalebu produkprodhuk sakadidikan akadhemi bal [[Real Madrid CF|Real Madrid]]'s akademi remaja, gabung ing umur 14. Dhèwèké disebutngudi èlmu ing sawetaraakadhemi kesempataniki déningwektu page-timumur pelatih14 [[Bernd Schuster]] kanggo olahraga karo sing luwih tuwa lan, sak mangsa 2006-07, diputer papat ''game'' kanggo Real Madrid Castilla ing Segundataun. División.<ref name="chafid123"/>
Taggal 4 Agustus 2008, Parejo disilihaké menyang klub [[Liga Utama Inggris]] Queens Park Rangers, lan ing dhebut kapisan dhèwèke mbiyantu tim menang 2-1 nglawan Barnsley.<ref name="chafid123"/>
 
Ing 4 agustus 2008, Parejo mlebu-taun siji silihan mènèhi hasil karo [[Liga Championship Inggris|bal-Balan Liga Inggris]] musih Queens Park Rangers, lan digawé debut limang dina mengko, teka mati bench ing menang 2-1 liwat Barnsley ing Loftus Dalan, arep ing kanggo total 18 resmi penampilan. Ing tanggal 17 desember, Real Madrid resmi ngelingi pamuter saka silihan efektif 1 januari 2009, sawisé page-tim midfielders Rubén de la Red lan Mahamadou Diarra padha loro metu kanggo kampanye karo macem-macem masalah fisik.<ref name="chafid123"/>
 
==Pranala njaba==
8.966

besutan