Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

c
→‎top: ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan using AWB
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan using AWB)
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|BangunanWangunan musiyum]]
 
'''Institut Sains Alam Bèlgi''' ([[Basa Walanda|Walanda]]: ''Museum voor Natuurwetenschappen'', [[Basa Prancis|Prancis]]: ''Musiyum des sciences naturelles de Belgique'', [[Basa Inggris|Inggris]]: ''Royal Belgian Institute of Natural Sciences''), iku sawijining [[musiyum]] ing [[Brusel]] ibi kutha [[Bèlgi]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing musiyum iki ya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing tinemu ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing musiyum mau minangka aula sing gedhé dhéwé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing tinemu ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
4.016

besutan